Drogterjesztés miatt vett őrizetbe a rendőrség egy vásárúti férfit

Házkutatást tartott a rendőrség a dunaszerdahelyi járásbeli Vásárúton. Drogterjesztés miatt őrizetbe vettek egy 30 éves férfit.

Drogkereskedelem miatt 10-15 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat a gyanúsított. A rendőrség kedden, a kora reggeli órákban átkutatta a házat, a melléképületeket, a kertet és négy autót. Martina Kredatusová, a Nagyszombati Kerületi rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a férfi megpróbálta eltüntetni a nyomokat és megsemmisíteni a bizonyítékokat.

„A rendőrség elegendő bizonyítékot talált a házkutatás során, melyek alapján a nyomozó meggyanúsíthatta a férfit” – mondta a szóvivő. A házban talált kristályos anyagot szakértői vizsgálatnak vetették alá, amely megerősítette, hogy nagy mennyiségű metamfetaminról van szó, amelyből több 100 adag készíthető. „A gyanúsítottnak több vevője is volt, otthon és más helyeken is árult.” – tette hozzá Kredatusová. A férfit bírói végzése alapján őrizetbe vették.

Forrás: tasr, bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek