Dugódíjat akarhatnak Karácsony Gergelyék Budapesten

Elviselhetetlen dugók vannak Budapesten az elmúlt napokban, és nemcsak reggel és késő délután, hanem olyan időpontokban is, amikor egyébként nagyon kevés az autó a fővárosban. Gyakorlatilag nem lehet közlekedni, a bírálatokra Karácsony Gergely főpolgármester pedig hisztérikusan válaszolt. De a teljes inkompetencia és szerencsétlenkedés mellett mi lehet a háttérben? A V4NA nemzetközi hírügynökség utánajárt. 

A V4NA brüsszeli informátora szerint nem teljesen véletlen, hogy állandósultak a dugók Budapesten. A magyar főváros brüsszeli irodájába is bejáratos informátor szerint lényegében szándékosan okoztak dugókat, helyenként teljesen felesleges lezárásokkal.

Karácsony Gergely már a főpolgármesteri kampányban is ígéretet tett Brüsszelnek, hogy bevezeti a dugódíjat. Akkor azonban ő maga is úgy tartotta, hogy ez politikai öngyilkosság lenne, kivéve, ha ezt maguk a fővárosiak követelik ki.

Mi sem egyszerűbb, megvan erre a recept, a Soros által pénzelt álcivilektől megfigyelt módszer a legjobb. Okozz problémát, követeld ki, hogy akarják a megoldást bármi áron. Tehát lefordítva: legyen óriási dugó, erre a budapestiek maguk is akarják majd a dugódíjat. Szerezz egy civilszervezetet, amely elkezd valósággal könyörögni a dugódíjért, az addig Karácsony Gergely tehetetlenségét és bosszantó hozzánemértését szidó budapestiek – reményeik szerint – már örülni fognak a dugódíjnak. Természetesen az élet és a normális emberek gondolkodása messze nem ennyire egyszerű, nyilvánvalóan elég hamar rájönnek, hogy mi van a háttérben.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a héten “hisztis, durcás kisfiú” (ahogy egy facebookozó fogalmazott) módjára válaszolt a dugók miatt felháborodott országgyűlési képviselőnek, Hollik Istvánnak. Azt mondta, hogy akinek nem tetszik, szálljon ki a kocsiból és menjen gyalog. Később még – a maga gyáva stílusában – szinte még trágárkodott is.

A V4NA megtudta a Budapest brüsszeli irodáját közelről ismerő informátortól, hogy rövidesen, egy-két napon belül a második lépés következik, vagyis álcivilek elkezdik követelni a dugódíjat.

A V4NA hivatalosan is megkereste Karácsony Gergely főpolgármester budapesti, és Karácsony Gergely brüsszeli irodáját vezető Jávor Benedek kinti irodáját is azzal kapcsolatban, hogy Budapest tényleg bevezetné-e a dugódíjat. Arra is rákérdeztek, hogy igaz-e, hogy álcivilek rövidesen kampányolni kezdenek a dugódíjért. Amint a V4NA választ kap, frissítjük cikkünket.

Forrás: origo.hu

 

 

Gazdaság | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 

 


Hasonló cikkek