Egész Miskolc drukkolt szombaton a magyar focistáknak

A rekkenő hőség sem vette kedvét a futball szerelmeseinek. Ismét összegyűltek a szurkolók a Szinva Foci Teraszon, hogy közösen biztassák a magyar válogatottat a Marseille-ben játszott mérkőzésen.

Ezúttal olyan mértékben telt meg a miskolci tér, hogy akadtak drukkerek, akik úgy döntöttek: inkább beülnek a szomszédos vendéglátóhelyekre és az ottani televízión követik a meccset. Akik viszont maradtak, azoknak igazi közösségi élményben lehetett részük, és egy 15 négyzetméteres, HD minőségű LED falon keresztül figyelhették az eseményeket.

Az Izland elleni összecsapás végül 1-1-es döntetlennel zárult. Az első félidőben tizenegyesből Gylfi Sigurdsson izlandi játékos lőtt gólt, majd a 88.percben- az ellenfél hibát vétett, így- Magyarország egyenlített.

 

Gólra várva a miskolci Szinva teraszon PTV Fotó: Vona Ildikó
Gólra várva a miskolci Szinva teraszon

 

Lefújás után a boldog miskolci szurkolók közül többen beugráltak és megfürödtek a Szinvában. Legközelebb a magyar válogatott szerdán (június 22.) Portugália csapata ellen fog játszani, Lyonban. A Szinva Foci Teraszon akkor is élőben lehet majd követni a mérkőzést.

 

Szöveg és fotók: Vona Ildikó


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek