Egy csók és más semmi: operett Kecskeméten

Három produkcióval  – operett esetében új énekkarral – is készült a Kecskeméti Nemzeti Színház, hogy az újranyitást követően azonnal fogadhassák a nézőket.

Már az operettrajongók is izgulhatnak a mihamarabbi újranyitásért, hiszen már elkészült az Egy csók és más semmi című előadás a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban.

2020 novemberében Kecskemétre érkezett Szőcs Artúr rendező, Bodor Johanna koreográfus, Slárku Anett díszlettervező, valamint Kovács Andrea jelmeztervező, akik izgalmas, meglepetésekkel teli világot teremtettek Eisemann Mihály kisoperettjének. Rengeteg humor, fülbemászó dallamok, lenyűgöző látvány és fergeteges táncok kíséretében elevenedik meg a jól ismert történet, melyet a kecskeméti színház társulatának, zenekarának, énekkarának és a vendégművészeinek előadásaiban láthatnak majd. A primadonna karakterét, Annie-t, Bori Réka és Vörös Edit játsszák, akik először lépnek fel a kecskeméti teátrum színpadán, továbbá bemutatkozik a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház új, tíz fős énekkara is.

A válni készülő fiatalasszony a per ideje alatt beleszeret egy fiatal férfiba, nem tudván, hogy ki is ő valójában.. A főcselekmény mellett további események és félreértések bonyolítják a történetet, melynek végén persze mindenki megtalálja a párját és az összekuszálódott szálak is a helyükre kerülnek, köszönhetően Sáfrány ügyvéd és Schön Tóni kitartó munkájának.

 forrás: hiros.hu


Hasonló cikkek