Egy kapcsolat végét okozta az ittasság

A népi hagyomány szerint a cseréptörés két fél közötti szakítást eredményező összecsapás. Itt ugyan nem történt összecsapás, a vezető és jogosítványa kapcsolata most mégis véget ért.

A nem is annyira ritkán előforduló ittas vezetés számlájára írható a következő történet, amelyről a rendőrség honlapja beszámolt: közlésük szerint egy helybeli fiatalember közlekedett 2021. február 25-én a késő esti órákban Kakasd egyik utcájában az általa vezetett kisteherautóval, amikor váratlanul letért az úttestről,

és az útpadkán lerakott több raklapnyi cserépnek hajtott.

Természetesen a helyszínre kiérkező rendőrök a sofőrt megszondáztatták egy gyorsteszttel, ez – minő meglepetés – pozitív értéket mutatott. A 25 éves férfit további mintavételre előállították, és hősünkkel szemben a baleset okozása miatt szabálysértési feljelentést tettek, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

Később gyanúsítottként hallgatták ki ittas járművezetés vétség elkövetése miatt, aztán megtörtént a címben említett kapcsolat vége is, ugyanis a rendőrök bevonták a sofőr vezetői engedélyét is.

A kakasdi baleset helyszíne rendőrségi fotón. Kép: police.hu

Most minderről azért számoltak be a police.hu-n, mert a Bonyhádi Rendőrkapitányság

a szükséges eljárási cselekményeket bravúrosan elvégezték,

s a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek. Folytatás a bíróságon.

HírMix | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook

 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek