Nemi aktussal akadályozta meg a pozsonyligetfalusi benzinkút kirablását

A 36 éves Soňa úgy véli, életmentő volt, amit tett.

A TV JOJ-nak sikerült felvennie a kapcsolatot azzal a 36 éves nővel, aki múlt hét szerdán megakadályozta, hogy kirabolják az egyik pozsonyligetfalusi benzinkutat.

A nő elmondása szerint: a rablás idején épp a töltőállomás épülete mögött dohányzott, amikor az egyik alkalmazott odafutott hozzá, hogy segítséget kérjen.

Pár másodpercen belül megjelent a rabló is, aki mivel azt hitte, hogy Soňa az egyik ott dolgozó, többször megütötte, majd beráncigálta magával az épületbe. Ezt követően arra kényszerítette, hogy nyissa fel a széfet.Miután nem tudtam kinyitni, agresszív lett, megpofozott és megütött. Ezután levettem a felsőm, és megpróbáltam azt, amit megpróbáltam. Segített. Nyilvánvalóan segített, mert azonnal elkapták. Ami történt, megtörtént” – nyilatkozta Soňa, aki orális kényeztetéssel igyekezett oldani a feszültséget.

A nő elmondása szerint a támadó azonnal ráállt az ötletre, egy percig nem habozott, és letolta a nadrágját. Soňa ezután igyekezett minél tovább lefoglalni a szerb férfi, elmondása szerint, be volt drogozva.

A 23 éves szerb Maximot ezután a rendőrségre szállították, eljárás indult ellene.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek