Egy svédországi imám szerint a zsidók disznók és majmok leszármazottai – VIDEO

Fél évvel ezelőtt a Kvällposten leleplezte, hogy Rosengård imámja, Basem Mahmoud többször is a zsidók ellen uszított a mecsetében és Youtube-csatornáján – írta meg a Neokohn.

A leleplezés hatására a malmöi imámot feljelentették etnikai csoportok elleni uszítás miatt – idézi Jenny Strindlöv svéd újságírót a Kvällposten oldaláról a Neokohn.

“Mindig ugyanazok a gazemberek állnak az utunkba. Mindenki tudja, hogy a Nyugatot a zsidók uralják. A zsidók az uralkodók. A zsidók pedig a disznók és a majmok utódai” – mondta Basem Mahmoud egyik prédikációja alatt tavaly ősszel.

A Youtube-on videóinak nézettsége az utóbbi időnben megnőtt, az antiszemita imámot a csatorna nem tiltotta le közösségi alapelveire hivatkozva. Hatósági eljárás sem indult Basem Mahmoud, vagy más néven Abu Hamza továbbra is minden pénteken prédikál a malmöi Rosengårdban található al-Sahaba mecsetben számol be a lap. Meglepő módon nyíltan teszi közzé minden prédikációját a Youtube-on, annak ellenére, hogy a tartalom továbbra is gyűlöletkeltő mind a zsidók, mind más „hitetlenek” irányába.

Egy júliusi prédikációjában például Basem Mahmoud Palesztináról szónokolt, amelynek felszabadításához szerinte „a világ muszlimjai együttesen elegendő katonával és fegyverrel rendelkeznek”. Mahmoud szerint az európai mecsetekben egyébiránt nem beszélnek eleget Palesztináról.

„Legyünk mi azok, akik meghódítjuk az al-Aksza mecsetet, zúzzuk és verjük szét a zsidók fejét” – prédikálta Mahmoud. A Kvällposten decemberi leleplezése után többek között egy helyi zsidó ifjúsági egyesület is feljelentette Mahmoudot a rendőrségen. Az előzetes vizsgálat azonban még mindig tart, a rendőrség pedig további utasításokra vár az ügyészségtől.

 

Forrás: neokohn.hu

 


Hasonló cikkek