Egyetlen csók sem maradt el

Akadt néhány váratlan nehézség a Miskolci Nemzeti Színház legújabb bemutatója előtt, de végül sikerült megtartani hétvégén a premiert és az utána következő előadást.

Jancsó Dóra - Harsányi Attila PTV Fotó: Vona Ildikó
Jancsó Dóra – Harsányi Attila
PTV Fotó: Vona Ildikó

Az Egy csók és más semmi című darabot eredetileg a Nyári Színházban játszották volna, ám annak tetőszerkezetéről kiderült, hogy élet- és balesetveszélyes, így a produkciót beköltöztették a Nagyszínházba. Egy beugrás is szükségessé vált: Reviczky Gábor helyettesítette Kulhanek bíró szerepében Bősze Györgyöt, mivel a miskolci művész váratlanul megbetegedett.

A 3 bíró civilben: (b-j) Reviczky Gábor, Hegedűs Richárd, Osváth Tibor  Fotó: Kiss István
A 3 bíró civilben: (b-j) Reviczky Gábor, Hegedűs Richárd, Osváth Tibor
Fotó: Kiss István

Eisemann Mihály, Halász Imre és Békeffi István zenés komédiájának minden dala sláger, a történet pedig könnyed szórakozást ígér. Ebben a darabban mindenki válni akar, de végül megtalálja a saját boldogságát. Persze az odáig vezető út titkokkal és félreértésekkel teli. Sokszor csalnak mosolyt a nézők arcára a váratlan események.

Nádasy Erika, Ódor Kristóf, Salat Lehel, Cservenák Vilmos  PTV Fotó. Vona Ildikó
Nádasy Erika, Ódor Kristóf, Salat Lehel, Cservenák Vilmos
PTV Fotó. Vona Ildikó

Szőcs Artúr klasszikus rendezésben és teljesen hagyományos, korhű jelmezekben állította színpadra az operettet. Kellemesen áthat mindent az 1940-es évek hangulata. Az előadást júniusban még kétszer láthatja a közönség.


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek