Egyéves kisgyerekkel borult fel az Audi

Nem tudni, miért nem kapcsolták be a biztonsági övet…

Durva baleset történt Móron vasárnap. Az alapinformációkat az OKF közölte oldalán: „Árokba hajtott és felborult egy személyautó Mór külterületén, a Dózsa György utcában,  a 8127-es úton. A móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták”.

Az Audi és a mentési munkálatok. Fotó: Rescuepress

Később, a mormost.hu azt közölte: a Rescuepress-től megtudták, hogy egy Audi A4-es személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg az autó sebességét, ezért a város határában lévő lovardánál található balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a gépjármű felett, és kisodródott az útpadkára.

Az Audi és a mentési munkálatok. Fotó: Rescuepress

Ezt a sodrást ugyan megpróbálta korrigálni, de már nem tudta végrehajtani: többször megpördülve, menetiránnyal szemben állt meg a vízelvezető árokban, a tetejére borulva. Kiderült, a gépjárműt egy férfi vezette, utasai egy év körüli kisgyerek és egy kismama – ők vélhetően nem használták a biztonsági övet… Szerencsére a baleset után mind a hárman kiszálltak az autóból. Helyszíni információk szerint súlyos sérülést egyikük sem szenvedett, azonban a helyszínre kiérkező mentők mindannyiukat kivizsgálásra kórházba szállították.

Több fotó itt!

HírMix | PannonHírnök 

Facebook

 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek