Egyre bővül az exOĽANO-s Herák aktája

Már 3 feljelentés van a rendőrségen Ján Herák ellen kiskorú lányokkal szembeni szexuális visszaélés miatt. A honatya május végén függesztette fel a tagságát az OĽANO képviselői klubjában az ellene felmerült első gyanú miatt, amely állítólag tavaly esett meg egy nyári táborban egy Nyitra melletti faluban.

Idén május végén egy nyugat-szlovákiai másik gyermekotthon igazgatója is feljelentette Herákot a Markíza TV információi szerint. Ebben a feljelentésben is egy 14 éves, gyermekotthonban nevelkedő kislány szerepel áldozatként, akivel szemben egy 2018-ban Trencsén megyében lezajlott gyermektáborban követett el szexuális visszaélést Herák.

A most már független parlamenti képviselővel összefüggésben a rendőrség az ügyészség utasítására újra megnyitott egy 2018-as régebbi esetet is, amely egy 16 éves – ugyancsak gyermekotthonban élő – lány elleni szexuális visszaélésről szól. Ez egy olyan karácsonyi táborban történt, amelyet gyermekotthonok lakóinak szerveztek. A lány elmondása szerint, a tábornak Herák volt a vezetője, aki levetkőztette őt és intim kapcsolatot létesített vele.

Kövessen minket: Facebook

V4 Panoráma | Pannon Hírnök

Forrás: tvnoviny.sk, bumm.sk

Nyitókép: TASR


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek