Elfajult a munkahelyi iszogatás, az egyik fickó beleállította a szék lábát kollégája nyakába

Négyéves szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki Bánovce nad Bebravouban rátámadott kollégájára a munkahely öltözőjében.

Az eset még 2019 februárjában történt egy üzemben. Az éjszakai műszakban iszogattak a munkások, ketten pedig elkezdtek vitatkozni. A szócsata odáig fajult, hogy egyikük megragadott egy széket és hozzávágta a másikhoz, a bútor fémlába pedig belefúródott a férfi nyakába.

A férfinek egy centiméter átmérőjű seb keletkezett a nyakán, és megsérült a légcsöve is – lábadozása 25 napot vett igénybe. A történtek után a támadó segítséget hívott, a sérült férfit pedig a trencséni kórházba szállították.

A bírósági tárgyaláson a vádlott bűnösnek vallotta magát. Mint mondta, aznap az összes munkás ittas volt, ezért sem jelentkezett senki szemtanúként, mert attól tartottak, hogy ha vallomást tesznek, akkor kirúgják őket. A vádlott szerint kb. reggel 5 óráig ittak, az eset után több mint 2 ezreléket állapítottak meg a szervezetében.

A bíróság végül négyéves szabadságvesztésre ítélte a férfit, de mivel korábban követett már el bűncselekményt, az elmúlt tíz évben pedig már volt börtönben bűncselekmény szándékos elkövetéséért, jelenlegi büntetését közepesen őrzött fegyházban kell letöltenie. Emellett kártérítésként 3964,75 eurót kell fizetnie az Általános Egészségbiztosítónak a sérült férfi kezeléséért.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek