Elfogták a szlovák Instagram királynőjét egy drograzzia keretében

A híres szlovák influencert, Zuzana Plačkovát és férjét a reggeli órákban egy drograzzia keretében fogták el főrévi (Ružinov) lakásukban. „Úgy érzem magam, mintha Hollywoodban lennék” – kiabálta a rendőrautóból az Instagram-modell.

A 759 ezer követővel rendelkező Plačkovát és férjét, René Strauszt a reggeli órákban a rendőrség ébresztette lakásukban. Kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt tartóztatták le őket.

A tvnoviny.sk információi szerint az Instagram-modell és párja egy bűnbandához tartoznak, amely drogkereskedelemmel foglalkozik. Plačková főrévi és annamajori (Miloslavov) lakását is átkutatták. A bűnbanda fejét Galgócon (Hlohovec) fogták el, ahol még további személyeket is őrizetbe vettek.

A tagokat kábítószerrel kapcsolatos bűncselekménnyel és bűnszervezet létrehozásával, fenntartásával és támogatásával gyanúsítják. „Úgy érzem magam, mintha Hollywoodban lennék” – kiabálta a rendőrautóból Placková. A hírek szerint még azt is sikerült elmondania, hogy az ügyben majd az Instagramon nyilatkozik.

Az ügyről videó is készült.

Forrás: ujszo.com

Fotó: Instagram / Zuzana Plačková


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek