Elfogtak egy drogcsempészt Dunaszerdahelyen

A szlovák rendőrség kábítószercsempészt fogott el Dunaszerdahelyen. Az elfogott személy autójában kábítószert, illetve azzal kapcsolatos tárgyakat találtak.

Szombaton a rendőrség egy harmincéves albári férfit állított meg. A férfinak az autójával félre kellett húzódnia. A rendőrök átkutatták a kocsit, és egy fekete táskára bukkantak, amelyet a férfi az elülső ajtórésznél rejtegetett.

A táskában többek között fecskendőket, egy műanyag edényt, egy üvegcsövet, illetve egy műanyag zacskót is találtak, amely ismeretlen fehér anyagot tartalmazott.

Ezt Pozsonyba küldték, szakértői vizsgálatra. A kutatás megerősítette, hogy metamfetamin anyagról van szó. Az is kiderült, hogy ebből legalább 500 egyszeri használatra való drogadagot lehet elkészíteni.

A rendőrök a férfit még a helyszínen őrizetbe vették és a rendőrségre kísérték. A kerületi felügyelő az Olivér nevezetű férfit kábítószer és tiltott anyagok használata miatt vádolta meg. A férfit akár 15 évig terjedő börtönbüntetésre is elítélhetik.

Kövessen minket: Facebook

Külhon | Pannon Hírnök

Forrás: ma7.sk

Fotó: facebook Polícia Tranvský Kraj


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek