Elhalasztják a Pöstyén-DAC kupamérkőzést

A koronavírus ismét beleszólt a szlovákiai labdarúgás menetébe. A Slovnaft Cup azon összecsapásait, amelyeken a hét közepén a Fortuna Liga csapatai léptek volna pályára, egyelőre ismeretlen időre elhalasztják – írja a dac1904.sk.

Ezt a Szlovák Labdarúgó-szövetség hozta nyilvánosságra a honlapjukon található hivatalos közleményben. “A Szlovák Labdarúgó-szövetség a Fortuna Liga egyik csapatánál található pozitív COVID-19 teszt alapján határozatlan ideig elhalasztja a Fortuna Ligában szereplő csapatok mérkőzéseit a Slovnaft Cup legközelebbi fordulójában, amely a SZLSZ hatásköre alá esik.  A kupa második fordulóját 2020. augusztus 19-én és 20-án rendezik.  A SZLSZ ezzel a lépéssel szeretné megelőzni a koronavírus esetleges tovább terjedését a regionális klubokban és az élvonalbeli csapatoknál – főleg azoknál, amelyek érdekeltek az európai kupasorozatokban” – írják.

A halasztás a DAC első mérkőzését is érinti a Slovnaft Cup keretén belül: augusztus 19-én, 17.00 órai kezdettel Pöstyénben léptek volna pályára. A találkozó új időpontja egyelőre még nem ismert.

Forrás: bumm.sk, dac1904.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek