Elhunyt a villámsúlytotta asszony

Egy hete csapott a villám egy fába és az alatta álló emberekbe. Egy beteget még kórházban ápolnak, kettő már hazamehetett, az egyik asszony viszont péntekre meghalt. 

Meg nem erősített információk szerint egy celldömölki családot ért villámcsapás, amely közvetlenül három embert sújtott, két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni– olvasható a Vas megyei hírportálon.

Múlt héten, péntek délután három nőhöz és egy férfihoz kellett mentőt hívni a gyenesdiási strandra, miután egy villám belecsapott egy fába.

A legsúlyosabb állapotban egy középkorú asszony volt, őt a szombathelyi kórházba vitték. A helyi hírportál információi szerint ő egy héttel élte túl a villámcsapást, péntekre meghalt. 

Ő és egy másik nő, valamint egy férfi közvetlenül a villám miatt sérült meg.

A negyedik sérült, egy német nő elesett, ő a fején sérült meg könnyebben. A negyedik sérült már a hétvégén elhagyhatta a keszthelyi kórházat, és az a fiatal nő is hazatérhetett, akit közvetlenül sújtott a villámcsapás.

Rajtuk kívül egy középkorú férfi, a celldömölki családfő került még kórházba. Őt a keszthelyi intenzív osztályról átvitték a zalaegerszegi kórház kardiológiai osztályára. Információink szerint ő jobban van.

forrás: origo


Hasonló cikkek