Elmarad az öröm: nem lesz fedett uszodája a  csongrádiaknak

A település vízilabdásai  szorgalmaznák  a fedett medence  építését, de eddig nem jártak sikerrel.

Ugyanis a kivitelezés túl drága lenne, bármilyen ajánlatot fontolnak is meg, mert még a legolcsóbb is közel 300 millió forinttal meghaladja a forrásaik kapacitását. Mindennek ellenére Versegi Zoltán, a Csongrád Városi Vízilabda Sport Egyesület elnöke bizakodik.

A delmagyar.hu-nak  azt nyilatkozta, hogy továbbra is keresik a lehetőségeket, hiszen viszonylag sok tartalékkal rendelkeznek. A TAO-s  támogatásokkal együtt akár 1 milliárd forintot is képesek lennének  a megvalósításra fordítani.

Új tervvel  kell előállniuk, ha meg szeretnék valósítani egyik álmukat, hogy korszerű, profi és hatékony edzési körülményeket teremtsenek. A műszaki tartalom valószínűleg kevesebb lesz, de a sportolási lehetőséget és tartalmat egy kisebb költségvetésű projekttel viszik véghez.  Csak a fontos dolgokra koncentrálnak, tehát a medencére és az edzés megfelelő ütemét biztosító egyéb körülményekre és eszközökre.

Így van remény, hogy a jövőben elkészül majd a medence, hiszen a város továbbra is támogatja őket. De egyelőre még várni kell: így az öröm most elmarad.

Farkas Cs. Tekla

Kiemelt képünk illusztráció!

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek