Élmény és gyógyulás egy helyen: irány a Kecskeméti Fürdő

Kecskemét egyik leglátogatottabb helye nem más mint a Kecskeméti Fürdő, mely egyben szórakozást nyújthat az egész családnak, másrészt a a gyógyulni vágyókat is várja a Gyógyászati központ, amely szolgáltatásai  között masszázsok, fizikoterápiás kezelések is megtalálhatók.

A kecskeméti Fürdő 2900 négyzetméter vízfelülettel és 17 medencével méltán Kecskemét egyik legnagyobb büszkeségének tekinthető. A Fürdő területén található versenyuszoda, élményfürdő, szaunavilág, gyógymedencék illetve egy gyógyászati központ is.

A versenyuszoda több nemzetközi és hazai versenynek is otthont adott már átadása óta, de aki a családdal érkezik és pihenni vágyik is megtalálja számításait az élményfürdő bel- és kültéri medencéiben és csúszdáival, illetve akik igazán szeretik a forróságot látogatást tehetnek a szaunavilágban ahol a kicsit enyhébb szaunáktól és tepidáriumtól kezdve az egészen forró finn szaunákig megtalálhatunk mindent.

A gyógyászati központ területén különböző típusú masszázsokat, szárazföldi és vízi gyógytornákat, valamint fürdőgyógyászati kezeléseket lehet igénybe venni a felfrissülni vágyóknak.

A nyári időszakban a kecskeméti csúszdapark is várja az idelátogatókat ahol akár a 12 méter magasról induló csúszdákat is kipróbálhatják a bátrabbak. Akik viszont nem ilyen merészek, ők is találnak kedvükre való medencét mivel a területen helyet kapott egy hatalmas élménymedence pezsgőfürdővel és további élményelemekkel.

A legkisebbekre is gondoltak hiszen a létesítmény területén található egy 50-80 cm-res nagyon kellemes 30-32 fokos vízzel rendelkező medence is mely vízgombával és vizes csúszdájával megadhatja a piciknek is az önfeledt játék élményét miközben igaz szülői felügyelettel de mégis szabadon és biztonságosan játszhatnak.

Érdemes ellátogatni a fürdő közösségi oldalára vagy honlapjára ami a www.kecskemetifurdo.hu oldalon érhető el, mivel rengeteg színes programot szerveznek, többek között éjszakai fürdőzések, és szaunaszeánszok. A belépőjegyekről szintén a honlapon találnak részletes tájékoztatást.

Remélem amennyiben ellátogatnak, Önök is pozitív élményekkel gazdagodnak.

Prokop S. Krisztina

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek