Az interneten olvasható a Cherry forgatókönyve

Két héttel a film premierje előtt felkerült az internetre a Cherry: Az elveszett ártatlanság hivatalos forgatókönyve, így az mostantól bárki számára hozzáférhető.

A Cherry: Az elveszett ártatlanság Nico Walker regényének az adaptációja (magyarul: Kopasz), amely 2018-ban jelent meg, és a PEN/Hemingway-díj esélyesei közé került. Walker a könyv megírásához saját életéből merített inspirációt, hiszen ugyanúgy Irakban szolgált, mint a főszereplő, és leszerelése után drogproblémák miatt bűnöző életet folytatott. Sőt, a regény megfilmesítési jogairól akkor folytatott tárgyalásokat, mikor éppen a börtönbüntetését töltötte.

A Cherry hivatalos előzetese

A Deadline töltötte föl a film forgatókönyvét, pedig a Cherry premierjére csak két hét múlva kerül sor, március 12-én az Apple TV+-on. Az Angela Russo-Otstot és Jessica Goldberg írta forgatókönyv 142 oldalas, 15 évet ölel fel, és összesen hat fejezetre oszlik.

A Cherry főszereplőjét Tom Holland alakítja, míg a filmet a Russo-fivérek rendezték.

Forrás: screenrant.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek