Előszilveszteri mulatság és városi szilveszter Miskolcon  

Előszilveszteri mulatságot tartottak pénteken a Generali Arénában, ahová a Salkaházi program keretében a helyi szépkorúakat várták. A jó hangulatról az Apostol együttes és más sztárvendégek gondoskodtak.

Óriási érdeklődés kísérte az eseményt, az asztalok körül szinte egyetlen hely sem maradt szabadon. Nagy sikerrel működik Miskolcon a Salkaházi Sára Program, rendezvényei között van színházi előadás, moziklub, kirándulás, batyus bál, karácsonyi ünnepség a Művészetek Házában.

Apostol együttes (Fotó: MTI/ Földi Imre)

December 31-én hatalmas szilveszteri bulival és látványos tűzijátékkal búcsúztatja az óévet a borsodi megyeszékhely. A Szent István tér ad otthont az ingyenes rendezvénynek, ahol napjaink népszerű zenekarai mellett most a lemezlovasoké a főszerep. Este fél 9-kor indul a program a New Level Empire koncertjével, őket követi Metzker Viktória, majd 23 órától a Beatbros csapatáé a színpad. Az éjféli koccintás és a tűzijáték után Náksi Attila, a hazai “dance” műfaj meghatározó alakja keveri a lemezeket hajnali 2 óráig.

Szilveszteri kellékek vására a belvárosban (Fotó: Vona Ildikó/ PTV)

A helyi katasztrófavédők felhívják az ünneplők figyelmét, hogy aki saját szilveszteri tűzijátékot szeretne rendezni, pirotechnikai eszközöket Miskolcon a nagy áruházak parkolójában nyílt konténereknél tud beszerezni. Csütörtöktől vasárnapig a 3-as kategóriájú termékek is legálisan megvásárolhatók, azonban használni azokat csak 31-én este 6-tól másnap reggel 6 óráig lehet, betartva a használati utasítást. Petárdázni továbbra is tilos.

(Fotó: Földi Imre/ MTI, Vona Ildikó/ PTV)

Vélemény, hozzászólás?