Első Ünnepi Könyvvásár – a Libri és a PIM közreműködése

A Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán november 22-től december 15-ig tart az Első Ünnepi Könyvvásár, tehát még bőven tart. Érdemes a hozzá kapcsolódó Facebook eseményt figyelni, ugyanis napra lebontott információs posztokkal tájékoztatják az érdeklődőket. Ebből a leírást alább olvashatják.

Az Első Ünnepi Könyvvásár teljes programjáért és minden tudnivalóért kattints: https://elsounnepikonyvvasar.hu/

A belépés ingyenes! (Nyitva: hétköznapokon 11.00-20.00, hétvégén 10.00-20.00. December 7-én zárva!)

Könyvet adnál karácsonyra? Az Első Ünnepi Könyvvásáron megveheted a szezon legsikeresebb újdonságait – akár 30% kedvezménnyel!

Több mint 500 cím közül választhatod ki a tökéletes ajándékot. Bödőcs Tibor és Kőhalmi Zoltán; Kepes András és Gárdos Péter; Bálint György és Bánó András; Náray Tamás; Koltai Róbert; Sal Endre; Karafiáth Orsolya; Dolák-Saly Róbert; Farkasházi Réka és a Tintanyúl; Péterfy Gergely és Péterfy-Novák Éva; Mautner Zsófi és Váncsa István; Böjte Csaba és Boldizsár Ildikó; Simon Márton és Varró Dániel; Szentesi Éva és Babarczy Eszter; Szécsi Noémi és Cserna-Szabó András, Szabó T. Anna és Szőcs Géza – ők ott lesznek az Első Ünnepi Könyvvásáron. És persze visszük Margaret Atwood Booker-díjas új regényét, a Testamentumokat vagy Elena Ferrante Nápolyi regényeit, sőt, a Grincs is felbukkanhat, talán az idén sem tudja ellopni a karácsonyt…

Találkozzunk november 22. és december 15. között az Első Ünnepi Könyvvásáron ahol a Libri Könyvkiadó, a Helikon Kiadó, a Jelenkor Kiadó, a Park Könyvkiadó, a Kolibri Kiadó, a Kalligram, a Scolar Kiadó és a Jaffa Kiadó (Szeretem a Jaffás könyveket Klub) könyvújdonságaival, Diafilmekkel, beszélgetésekkel, felolvasással, családi programokkal, étel- és italkülönlegességekkel, na meg jelentős kedvezményekkel várunk minden olvasót.

Erre a néhány hétre a PIM udvarába költözik a nagymarosi V4 bisztró is, amely a visegrádi országok gasztronómiai különlegességeit és a Dunakanyar termelőinek alapanyagaiból készült specialitásait kínálja a betérő vendégeknek.


Hasonló cikkek