Elütötte a kivilágítatlan kerékpár mellett álló embert, szemtanút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/2046/2020. bűnügyi számon büntetőeljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. november 3-án 19 óra körül Újszász belterületén, a Jász út 20. szám előtt közlekedett Abony irányából a 32-es számú főút irányába egy tiszavárkonyi lakos az általa vezetett személygépkocsival. A személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elütötte az úttesten kivilágítatlan kerékpárja mellett álló személyt. A baleset következtében a gyalogos a helyszínen életét vesztette.

A balesetet közvetlenül megelőzően a gépkocsivezetővel szemben közlekedő ismeretlen típusú, ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsi vezetője fénykürt használatával próbálta felhívni a figyelmet az úttesten lévő személyre.

A Rendőrség kéri, hogy a fénykürt használatával jelezni próbáló gépkocsivezető jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gy. krt. 5. szám) vagy hívja a 06-56/501-600/18-87-es telefonszámot, illetve aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a fenti elérhetőségeken vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

police.hu


Hasonló cikkek