Fának hajtott Gútán az Őrsújfalutól üldözött embercsempész autó

Túl gyorsan hajtott szombaton Őrsújfalun egy Pozsony felé repesztő lengyel rendszámú Škoda Octavia. Az észak-komáromi rendőrség közlekedés-rendészeti részlegének a munkatársai azonban hiába akarták megállítani az embercsempész autót. A kocsi grúz sofőrje visszahajtott Komáromba, majd a gútai benzinkútnál egy fának kormányozta az autót.

Az észak-komáromi közlekedés-rendészek szombaton (július 23.) reggel Komárom Őrsújfalu városrészében éppen a közlekedési szabályok betartását ellenőrizték, amikor felfigyeltek a megengedett sebességhatárt túllépő Škodára és megpróbálták megállítani. Az autó sofőrje azonban nem engedelmeskedett a hatósági felszólításnak, és megpróbált Pozsony felé elhajtani előlük. A nagy igyekezetben azonban letért a főútról, és eltévedt az ottani lakónegyed utcáiban. Majd amikor visszatalált a főútra, Komárom felé vette az irányt, onnan pedig Gúta felé száguldott tovább.

A közlekedés-rendészek útközben segítséget kértek a Gútai Körzeti Rendőrparancsnokságtól, de nekik sem fogadott szót az autó sofőrje – lesodródott az úttestről és egy fának ütközött, s az oldalára borult – számolt be hátfőn a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság a Facebook-oldalán.

A grúz állampolgárságú gépkocsivezetőt kórházba szállították, ahol egészségügyi ellátásban részesült. Az autóban 4 utas tartózkodott, valamennyien szír állampolgárságú illegális határátlépők voltak.

Forrás: gutaonline.sk, tasr, bumm.sk

Fotó: Rendőrségi felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek