Erős forgalom, balesetek, nézelődők – az Útinform jelenti az autópályákról

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 36-os km-nél, Bag térségében a kora hajnali órákban megcsúszott egy kamion és keresztbe fordult, majd  elzárta az útpályát. A műszaki mentés miatt a forgalmat a közeli autósparkolón keresztül terelik. Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon a nézelődés miatt 7-8 km-es szakaszos torlódás alakult ki.

Az M0-s autóút északi szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon, a 73-as km-nél korábban két gépkocsi ütközött össze. A belső sávot megnyitották, a sérült járművek a leálló sávot foglalják el. A baleset miatt az M2-es autóút forgalma is visszatorlódik.

Erős a forgalom az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, Budaörs térségében a városközpont felé vezető oldalon telíttek a sávok. Ugyancsak sokan haladnak az M3-as autópálya gödöllői szakaszán, Bag térségében, illetve az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Lassult a haladás a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Budapest határában, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont közelében.

utinform.hu

HírMix | Pannon Hírnök


Hasonló cikkek