Ethan Hunt újra akcióba lendül

Megérkezett az első szinkronos előzetes a Misson: Impossible következő részéhez, amely a Leszámolás alcímet kapta.

Immáron a hetedik részéhez érkezett az 1996-ban elrajtolt széria, a Mission: Impossible, ráadásul a filmsorozat következő két epizódját egyszerre forgatták le, így csupán néhány hónap eltéréssel kerülnek majd a mozikba. Habár a Mission: Impossible – Leszámolás 1. rész premierje csak 2023. július 13-án lesz, mégis ékezett hozzá egy rövid kedvcsináló előzetes.

 

A rendezői székbe visszatér a 2018-as Mission: Impossible – Utóhatást is jegyző Christopher McQuarrie, a filmekben pedig viszontláthatjuk azokat a színészeket, akik az előző részekben is kisebb-nagyobb szerepeket játszottak. A 7-8. rész forgatása már jóval korábban megkezdődött, ám a munkálatokat folyamatosan megakasztotta a Covid-19 miatt kialakult pandémiás helyzet.

Forrás: screenrant.com

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek