Exek az édenben: Ma este végre kiderül, melyik páros nyeri a milliós összeget

A kieső játékosok komoly szerephez jutnak a fináléban

A VIASAT3 Exek az édenben című párkereső reality-je ma este a végjátékhoz érkezik. Az indonéziai Bali szigetén a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kellett nézniük. A gyönyörű luxusvillába elsőként beköltöző három fiúhoz és három lányhoz hetente érkeztek új játékosok, akik nem voltak ismeretlenek számukra, hiszen a beköltözéskor exbarátok vagy exbarátnők okoztak nem várt meglepetést.

 

A tét nem volt kicsi, hiszen a műsorban hetente kiszavaztak valakit a játékosok, így végül már csak két pár maradt, aki közül ma este egy szerencsés páros viheti haza a főnyereményt. A döntőbe hatalmas taktikázással Franciska és Tamás, valamint Berni és Norbi jutott be.

 

Izgalmakban nem lesz hiány, ugyanis a ma esti adásban ismerős arcok tűnnek majd fel, akik komoly szerephez jutnak a végjáték során. Az utolsó öt kieső játékos – Andika, Barbi, Csabi, Zsuzsi és Milán – felelőssége nem lesz kevesebb, mint hogy eldöntse, melyik páros nyerje a játékot, illetve, hogy mennyi pénzt vihetnek haza. A kiesők egyenként 2 millió forinttal rendelkeznek, ezt az összeget annak a párosnak adhatják oda, akiről úgy érzik, hogy a leginkább megérdemli.

A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a finálé valódi drámákat tartogat, és ő is meglepődött a kieső játékosok döntésein.

 

A levegő tele volt feszültséggel. Mindkét páros nagyon nyerni akart. Az öt játékosból összeállt “esküdtszék” pedig élvezte a helyzetet és zseniálisan fokozták az amúgy is pattanásig feszült hangulatot. Zsuzsi alakítása a végén egyszerűen Oscar-díjas. A végeredményen nem lepődtem meg, de az öt volt játékos közül volt, akinek a szavazatán igen elcsodálkoztam” – mesélte az egykori szépségkirálynő.

“Én remekül éreztem magam az elejétől a végéig. Bármikor folytatnám. Amikor vége lett, kicsit sajnáltam is, hogy “csak ennyi” volt. Részemről mehet a második felvonás”

tette hozzá Sylvi.

 

De vajon melyik páros viheti el a főnyereményt? A ma esti adásból kiderül, hogy Norbi és Berni, vagy Franciska és Tamás taktikája bizonyult jobbnak.

Exek az édenben finálé ma este 21.30-kor a VIASAT3-on.

Sziber Ágnes

Fotókredit: VIASAT3/Sághy Tímea

Vélemény, hozzászólás?