EXKLUZÍV! – Így reagált a Bíborszél énekese a győzelemre

A miskolci Bíborszél együttes nyerte a Retro Rádió szavazását. Öt városba látogatott el Bochkor Gáborék reggeli rádióműsora, ahol a hallgatóktól a legtöbb voksot a Bíborszél kapta.

Bochkor Gábor, Lovász László és Háder György a múlt héten útra keltek, hogy hétfőtől-péntekig a Szívesen+ turné keretében Sopronból, Székesfehérvárról, Kecskemétről, Esztergomból, Miskolcról jelentkezzenek élőben a Retro Rádió népszerű reggeli adásával. A programsorozat minden helyszínén lehetőséget kaptak helyi együttesek az országos bemutatkozásra, a hallgatók pedig szavazhattak arra a zenekarra, amelyik a legjobban tetszett nekik.

Október 3-án kiderült a végeredmény: a legtöbb voksot a Bíborszél kapta. Nyereményük az, hogy a csapat két hónapra bekerül a Retro Rádió országos játszási listájába. és több mint 56 frekvencián pörgetik majd dalaikat szerte az országban.

Fábián Zsolt, a Bíborszél frontembere így reagált a győzelemre:

–  Egészen euforikus érzés volt! Bochi elmondta adásban, hogy Gyuri hamarosan hívja a győztes telefonszámát; előző este az összes zenekarhoz hasonlóan kaptam egy sms-t, hogy legyek telefonközelben, szóval mire elért idáig az adás, addigra már kb. 140 volt a pulzusom, és csak vártam és bámultam a kezemben a telefont, miközben majd kiugrott a szívem. Aztán megcsörrent és mindent elfelejtettem, amit előre elterveztem, hogy ha úgy alakul, mondani fogok…

Ez egy óriási dolog! Annyi emberhez jutottunk el a műsor által, amit még most sem fogtunk fel igazán. Itt is szeretnénk megköszönni Bochinak, az ötletgazdának és természetesen Lacinak és Gyurinak a lehetőséget, és mindenkinek, aki ránk szavazott. Özönlenek az üzenetek az ország minden pontjáról, fantasztikusan jó érzés! Nagyon régóta vártunk egy ilyen lehetőségre és hálásan köszönjük MINDENKINEK, hogy ez megadatott.

Beszéltünk pár szót telefonon az eredményhirdetés után a zenésztársaimmal, persze alig tudtunk megszólalni a boldogságtól, de van, amit nem is kell vagy lehet egyszerűen megfogalmazni, szavakba önteni. Ettől függetlenül ugyanazt éreztük, érezzük…, örülés van, hatalmas! – felelte a Pannon Hírnök kérdésére Fábián Zsolt énekes.

 

Bíborszél-koncert Miskolcon (Archív fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

 

Várlak, Nem hiszem el, Mintha álmodnék, és a legnagyobb feltöltő portálon az egymilliós megtekintést elért két dal, a Hiányzol, valamint a Miskolc csupán néhány cím a Bíborszél nagy slágerei közül. 2021-ben az együttes (tagok: Fábián Zsolt, Horváth Balázs, Hudák Attila, Bodnár Balázs) megkapta Miskolc város Nívódíját.

Gratulálunk a Retro Rádióban elért győzelemhez!

(Kiemelt kép: a stáb és a győztesek – Forrása: Bochkor/ Facebook)

 

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek