Ez a két vagány nő a Star Warsszal is szembeszáll

Nincsenek híján bátorságnak a Lánytesók című vígjáték készítői, ugyanis a Star Wars: Az ébredő Erő-vel egy időben, december 18-án küldik az amerikai mozikba a filmjüket. Akiket nem érdekelnek a Jedi lovagok, Tina Fey és Amy Poehler által alakított testvérpár bulizási és fiúzási szokásain  nevetgélhetnek majd. Íme az előzetes:

A testvérpár hazatér gyermekkori otthonába, és teljesen sokkolja őket, hogy szüleik eladják a családi fészket. Annyi dolguk lenne, hogy összeszedik gyerekkori holmijaikat, de ők méltó módon akarnak elbúcsúzni fiatalságuk helyszínétől, és házibulit rendeznek.

 

Fey és Poehler fergetegesek együtt, olyan ruhákat próbálnak fel teljes magabiztossággal, amikről maguk sem tudják, hogyan kellene viselni őket, és mivel testvéreket játszanak, néha kitolnak a másikkal, főleg ha egy jóképű férfiről van szó a szomszédban. Megkockáztatom, hogy a filmtörténet során még sohasem járt ott zenedoboz, ahová a Lánytesók című vígjátékban beszorul.

Mindkét színésznő karrierje a Saturday Night Live című humoros tévéshow-nak köszönhetően ívelt fel, Fey A stúdió (30 Rock) című sorozatával lett igazán sikeres, Poehler pedig a Városfejlesztési osztály-jal. Első közös mozifilmjük a 2008-as Bébi mama volt, 2013-ban ők vezették a Golden Globe-gálát, majd ismét együtt szerepeltek a Ron Burgundy: A legenda folytatódik-ban.

A magyar forgalmazó nem kockáztat, jelenlegi tervük az, hogy december 31-én küldik a mozikba a Lánytesók-at, vagyis két héttel az új Star Wars-film bemutatója után.

 


Hasonló cikkek