Ez a kínkeserves üvöltés tényleg vérfagyasztó

A Hófehér és a Vadász közel 400 millió dollárt szedett össze a világ mozipénztáraiban 2012 tavaszán, az Universal stúdió pedig azonnal bejelentette, hogy már dolgoznak is a film folytatásán. Pár hónappal később azonban kitört a botrány, hogy a Hófehérkét játszó Kristen Stewart összejött a film családos rendezőjével, Rupert Sandersszel (amire ráment Stewart kapcsolata Robert Pattinsonnal, illetve a férfi házassága), és hiába erősködött a stúdió, hogy a projekt azért még sínen van, nem lepődött meg senki, amikor két évvel később kiderült, hogy Stewart kimarad a második részből, ami amúgy is egy eredettörténet lesz.

Emily Blunt és Charlize Theron A Vadász és a Jégkirálynő című filmben

Forrás: UIP Dunafilmmiddleon36001508

Az április végén a mozikba kerülő A Vadász és a Jégkirálynő-höz a visszatérő Charlize Theronon és Chris Hemsworthön kívül megnyerték még a négyszeres Oscar-jelölt Jessica Chastaint és a Sicario miatt tavaly szintet lépő Emily Bluntot is, a rendezésre viszont felkérték az előző film látványtervezőjét, úgyhogy egyelőre minden jel arra mutat, hogy egy üres látványfilm van kilátásban, aminek annyi haszna lesz csak, hogy Hollywood négy kurrens sztárja pár millió dollárral növelheti a bankszámlája egyenlegét, és legközelebb esetleg bevállalhatnak majd valami kockázatosabb munkát.

A frissen érkezett harmadik előzetes sem oszlatja el a kételyeket, sőt, most már valóban úgy érezhetjük, mintha láttuk volna az egész filmet, mert még a végső nagy összecsapásból is mutatnanak részleteket. Egy darab figyelemre méltó momemtum azért van benne: az a mélyen átélt, végtelenül fájdalmas, hosszú üvöltés, ami Emily Bluntból tör ki, amikor meglátja, hogy eltűnt a gyermeke. Csináltam is ebből egy GIF-et, hogy ne kelljen végignézni az egészet.

Emily Blunt üvöltése A Vadász és a Jégkirálynő új előzetesében

Forrás: UIP Dunafilmmiddleoff644268Charlize Theron bekattan, ha magánál szebb nőt láthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20160212-charlize-theron-megbolondul-ha-szebbet-lat-maganal-a-vadasz-es-a-jegkiralyno-jessica-chastain.htmlCharlize Theron átkozottul gonosz – kritikánk a Hófehér és a Vadászrólhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20120531-charlize-theron-zsenialisan-gonosz-hofeher-es-a-vadasz-kritika.html


Hasonló cikkek