Ezért nem hagyunk táskát az ülésen – még addig sem, míg beugrunk a bölcsibe

Míg egy szolnoki anyuka bevitte a bölcsődébe gyermekét, addig feltörték az autóját. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és gyanúsítottként kihallgattak egy helyi férfit. A nyomozók őrizetbe vették a jogsértőt.

Egy szolnoki asszony tett bejelentést a rendőrségen 2021. november 26-án reggel, hogy feltörték a gépkocsiját. A nő elmondta, hogy míg bevitte gyermekét az egyik helyi bölcsődébe, addig ismeretlen betörte a gépkocsija jobb első ablakát és elvitte a táskáját a benne lévő laptoppal, mobiltelefonnal, személyes iratokkal, készpénzzel, valamint egyéb értékekkel együtt. A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, és a begyűjtött adatok alapján felmerült a gyanú, hogy az eltulajdonított értékek az egyik szolnoki családi háznál vannak. Az egyenruhások megjelentek az ingatlannál, ahol a táskát és annak tartalmát megtalálták. A járőrök a rendelkezésre álló adatok alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit rövid időn belül felkutattak, és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállítottak egy 45 éves helyi lakost. Az előállítás során a férfinél a rendőrök egy csomag kábítószer gyanús kristályos anyagot találtak, amit lefoglaltak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a jogsértőt, és megállapították, hogy a férfi korábban egy lakatlan ingatlanba is megpróbált betörni, azonban a biztonsági riasztórendszer jelzése elijesztette, és elmenekült a helyszínről. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett, kábítószer birtoklás vétség, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

police.hu


Hasonló cikkek