Ezért nem lett harckocsis Csonka Piciből

A színész a Snóbliban árulta el a részleteket
slager-tv-002

Csonka András hihetetlennek tűnő történeteteket mesélt katonaságbeli kalandjairól Bódi Guszti és Margó új zenés talkshow-jában, a Snóbliban. Csütörtök este a Sláger TV műsorán kiderül többek között az is, hogy miért nem lett harckocsis a színészből és milyen trükkel sikerült idő előtt szabadulnia a katonaságtól.

Szilveszterkor debütált a Sláger TV műsorán Bódi Guszti és Margó új zenés szórakoztató műsora, a Snóbli. A talkshow következő, csütörtök esti adásának sztárvendégei Csonka András és Esztergályos Cecília lesznek, a műsorban a színész-énekes még soha nem hallott katonaságbeli történeteivel szórakoztatja a nézőket. Esztergályos Cecíliának kell majd eldöntenie, hogy az események valóban megtörténtek-e vagy csak Pici élénk fantáziájának szüleményei. A nevetés és a jó hangulat mellett zenei produkciók is színesítik az adást.

„Megtörtént az egy hónapos kiképzés, ezt követően dől el, hogy ki melyik századhoz kerül. Engem a harckocsikhoz vittek, hogy majd ott fogok szolgálni. Azonban amikor beültem a tankba és megpróbálták lecsukni a tetejét, sajnos nem sikerült” – kezdte a történetet Csonka András a Snóbliban. Miután belátták, hogy nem fér bele a tankba, Picit a lőtérre vitték géppisztolyos gyakorlatra.

„200 méterre volt a céltábla, de be kell vallanom őszintén, hogy nekem egy találatom sem volt. A hadnagy azonban nem adta fel, és a mesterlövészekhez osztott be” – mesélte a Sláger TV-ben a színész, aki annyira kikészült a fél éves katonaság alatt, hogy inkább takarítást vállalt a kórházban, hogy ne kelljen visszamennie a laktanyába.

„Nagyon kiborultam, hogy még 8 hónapom van hátra, ezért lementem a gyengélkedőre. Sírva vallottam be, hogy úgy érzem, hogy nekem mindig a fehér vonalon kell mennem. Nagyon megijedtek ettől, mert ez kényszercselekvés, és mi történhet, ha fegyverrel a kezemben érzek majd esetleg ilyet? Végül inkább leszereltek” – zárta a kalandok sorát Csonka András. Esztergályos Cecília szerint mindaz, amit a színész-énekes elmesélt, csupán kitaláció, de amikor kiderült, hogy ez a színtiszta igazság, még Bódi Guszti és Margó is nagyon meglepődött.

További ehhez hasonló izgalmas, soha nem hallott történetek, elképesztő zenei produkciók és rengeteg nevetés várja a Sláger TV nézőit csütörtök este a Snóbliban!

Snóbli Bódi Gusztival és Margóval január 5-én, csütörtökön, 21.00 órától a Sláger TV műsorán!

 


Hasonló cikkek