Ezzel száguldanak majd a szellemirtók

Paul Feig rendező mindent megtesz, hogy a rajongók kedvében járjon, rendszeresen új képeket tesz fel a twitterére. Múlt héten a szellemirtók új ruháját mutatta meg, amin az egyetlen lényeges módosítás a narancssárga csíkozás volt, most pedig az új kocsiról is lehullt a lepel.

 

Bill Murray és a többiek egy átalakított ’59-es Cadillac-kel szántották fel New York utcáit. Melissa McCarthy és három társa hű maradt a márkához, viszont ez a kocsi már a hetvenes éveket idézi.

Az ECTO-1 csomagtartója most úgy megvan pakolva felszereléssel, mintha nyaralni menne az egész család, a sárga villogó óriási mérete pedig már-már komikus. Ezzel a járgánnyal is nagy feltűnést lehet majd kelteni New York-ban.

Paul Feig még a proton hátizsák részleteibe is beavatta a követőit. Ez tipikusan olyan információ, amit eddig senki sem hiányolt, de ha már kirakta a magyarázatokkal teli képet, érdemes átböngészni.

 

A nyolcvanas évekbeli klasszikus reboot-jában Melissa McCarthy, Kristen Wiig, KateMcKinnon és Leslie Jones játssza a négy szellemirtót, Chris Hemsworth lesz a titkáruk, Andy Garcia pedig New York polgármesterét alakítja. Az új Szellemirtók-at jelenleg is forgatják, de még most is jelentenek be újabb neveket: a Saturday Night Live-ban feltűnt Neil Casey játssza a film főgonoszát. 2016. július 22-én mutatják be a rebootot Amerikában.

Nyitókép: Illusztráció


Hasonló cikkek