Fát ültetett a makói Váll-Ker Kft.

Harminc éves cégalapítási jubileum alkalmából valósította meg ezt a nemes ötletet a település egyetlen makói alapítású cége, mely az önkormányzattal is kiváló kapcsolatot ápol

A Váll – Ker Kft. számos helyi lakosnak biztosít munkahelyet, illetve a környékbeli kistelepülésekről is jó néhányan járnak át dolgozni a céghez. A vezetők szem előtt tartják a munkavállalóik igényeit. Emellett pedig, ahogy az a kezdeményezésből látszik, igyekszenek jó kapcsolatot ápolni az önkormányzattal, valamint óvják a környezetet. Ezért is ajánlottak fel 30 facsemetét a város számára, a 30 éves fennállás alkalmából.

Nagy Mihály, a Váll-Ker Kft. ügyvezetője a elmondta: a cégüket harminc éve alapították, ezért ugyanennyi facsemetét ajánlottak fel a város számára. Az önkormányzat szakemberei választották ki a kis fák helyét, így idővel egy fasor fogja díszíteni ezt a hosszú és egyenes utcát. Az ügyvezető hozzátette: az idén még számos programot terveznek a jubileum kapcsán.

Az eseményen Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere is részt vett, aki nagyon örült a kezdeményezésnek, és kifejtette rendkívül jó a kapcsolatuk a céggel. A makóiak pedig máris várják, hogy megnőjenek a fák a Kossuth utcában.

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek