Fejleszt a TESCO: egyre több helyen lehet online bevásárolni

Három újabb településen és vonzáskörzetükben indította el internetes bevásárlási szolgáltatását a Tesco – írja az ugytudjuk.hu.

A miskolci, tatabányai és szombathelyi régiók 96 településével együtt immár az ország 214 különböző pontjáról kérhetnek házhozszállítást az áruházlánc vásárlói. A Tesco Online Bevásárlás így országosan összesen közel 1,7 millió háztartás számára érhető el, és az eddigiek mellett további 85 munkatárs számára biztosít munkalehetőséget – mondta el Varga Eszter, a cég külső kommunikaciós menedzsere.

A megrendeléseket az első időszakban a három megyeszékhelyen üzemelő Tesco áruházak átvételi pontjaira lehet kérni, hamarosan azonban elindul a házhozszállítás is 12 autóval és 85 munkatárssal. Az eddigi mintegy 1,5 millión túl így további közel 220 ezer háztartás élhet a kényelmes és gyors vásárlás lehetőségével.

Fontos számunkra – különösen a jelenlegi, rendkívüli helyzetben -, hogy mindenkit el tudjunk látni élelmiszerrel. Egyre nagyobb igény van most az otthonokba történő kiszállításra, ezért különösen büszke vagyok rá, hogy három megyében, 85 új munkatárssal is bővült Online Bevásárlás szolgáltatásunk csapata. Nemrég bevezetett Tesco Doboz szolgáltatásunkkal pedig a lefedettségi területünkön kívül lakókhoz is el tudjuk juttatni a nélkülözhetetlen tartós élelmiszereket – mondta Pártos Zsolt, a Tesco Magyarország ügyvezető igazgatója.

A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a Tesco Bevásárlás alkalmazásban tudják összeállítani a rendelésüket, a kiszállítást reggel 8 és este 10 óra közötti időpontra kérhetik majd kétórás idősávok kiválasztásával.


Hasonló cikkek