Fejlesztik a makói jégpályát

A településen az utóbbi időben virágoznak a téli sportolási lehetőségek, a jeges mozgás szerelmeseinek nagy örömére. Hamarosan lehetőség lesz majd egész éves korcsolyázásra is

Ez a hatalmas előrelépés annak eredménye lesz, hogy fejlesztik a mára így is igen népszerűvé vált műjégpályát. Eddigi beruházásoknak és különböző pályázati forrásoknak köszönhetően  összesen több mint 100 millió forintot költöttek el a a létesítményre, ennek hála biztonságosabb lett a pálya és a sátor. Emellett modern öltözőket, irodát és szociális helyiségeket is kapott a létesítmény. Ezért egyre többen látogatják már.

A jövőben szélesítik a pályát és később szeretnék elérni az egész éves nyitva tartást is. A korábbi fejlesztésekről mi is beszámoltunk, hiszen az elmúlt időszakban Csongrád-Csanád megye egyik legkedveltebb jégpályája lett a makói.

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Hasonló cikkek