Fekete-Győr András most is román testvérpártja mellett buzdít

Ahogy a tavalyi román elnökválasztáson, illetve az idei helyhatósági voksolásnál, a Momentum megint román testvérpártja mellé állt.

Dan Barna, az USR PLUS elnöke interjút adott az Azonnalinak, amelyben elmondja, hogy Fekete-Győr Andrásék a mai parlamenti választáson is román testvérpártjuk támogatására buzdítanak.

„A Momentum jelezte-e, hogy támogatja az USR PLUS jelöltjeit a mostani parlamenti választáson, ahogy tette azt az önkormányzati választás előtt? Ha igen, milyen formában?” – kérdezi az Azonnali Dan Barnát.

„Igen, támogatnak. De nemcsak ők, hanem mások is. Az egész Renew Europe-frakciótól kaptunk üzeneteket, ahogy mi is szoktunk küldeni üzenetet, amikor más államban vannak választások.” – hangzik el a válasz.

Fekete-Győr Andrásék hasonlóan cseledtek a korábbi román elnökválasztás és az önkormányzati választás kampányában is. A történtekre a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István reagált a Facebookon. Hollik István azt írta, „Az ég kék, a fű zöld, A Momentum pedig ismét a román jelöltet támogatja a magyarral szemben.”

Forrás: Mandiner


Hasonló cikkek