Felborult egy mentőautó Zuglóban

Eddig tisztázatlan körülmények között egy mentőautó és egy autó ütközött össze 2020. április 8-án 12 óra 50 perc körül Budapest XIV. kerületében, az Egressy út és Miskolci utca kereszteződésében. A mentőautó az ütközést követően felborult – írta hivatalos honlapján a rendőrség.

Az esetről az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán így számolt be.

HÁT, ILYEN TALÁN CSAK A MESÉKBEN VAN…
Zuglóba kérték ma a mentők gyors segítségét, ahova azonnal indult is a legközelebbi mentőegység. Bajtársaink megkülönböztető jelzés használatával haladtak a cím felé a főútvonalon, amikor az egyik kereszteződésből hatalmas erővel, a mentő oldalának hajtott egy rendszám nélküli fekete Audi. A mentő az ütközéstől felborult, bajtársaink pedig könnyebb sérülésekkel másztak ki az oldalán fekvő autóból. Címükre és hozzájuk azonnal újabb egységeket riasztottak. A vétkes autó sofőrje feltehetően valamilyen befolyásoltság alatt állhatott, ugyanis üzemképtelenné tört, regisztráció nélküli autójából kipattanva, kezével kezdte tovább tolni az úton a járművet. Egész sokáig sikerült is, de a pillanatok alatt kiérkező rendőrök megállj parancsoltak neki és azonnal intézkedés alá vonták a fiatal férfit. Balesetmentes közlekedést és mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Köszönjük a rendőrség gyors és hatékony segítségét!
#mentők #VEDDÉSZREAMENTŐT

Nyitókép: Tűzoltók felborult mentőautónál a főváros XIV. kerületében, az Egressy út és Miskolci utca kereszteződésében 2020. április 8-án. A mentőautó előzőleg összeütközött egy személyautóval, a balesetnek sérültje is van. MTI/Mihádák Zoltán


Hasonló cikkek