Felgyújtotta magát egy férfi Vágsellyén

A férfi kedd hajnalban egy benzineskannával és egy öngyújtóval érkezett meg egy vágsellyei lakótelepre, ahol felgyújtotta magát.

A JOJ TV hírportálja számolt be az eseményekről. A városi rendőrség tájékoztatása szerint a férfi előbb levetkőzött, elrendezte ruháit, még az óráját is levette, majd leöntötte magát benzinnel és meggyújtotta öngyújtóját. A lakótömbben élők a kiabálásra keltek fel, majd az ablakon kinézve látták meg a lángoló testet.

A városi rendőrök éppen a környéken járőröztek, mikor észrevették hogy egy ember lángol. Az autójukban található pokrócokkal azonnal oltani kezdték őt. Hozzájuk csatlakoztak a környéken lakók is, akik ruhájukkal igyekeztek megfékezni a lángokat.

A férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, testének 90 százaléka megégett. A galántani kórházban ápolták, ahol mesterséges altatásban tartották, ám időközben a szerencsétlenül járt férfi elhunyt. A 43 éves pozsonyi férfi állítólag szerelmi bánata miatt akart véget vetni életének, a kapcsolatban értintett nő a vágsellyei lakótelepen él.

Forrás: bumm..sk, noviny.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek