Felvidéki talpon maradó? – Mészáros András a Maradj talpon! vetélkedőben

A Maradj talpon! a Duna egyik legnézettebb műsora. Az augusztus 29-ei adásban egy felvidéki magyar versenyzőnek drukkolhatunk.

A Maradj talpon! a Duna Televízió népszerű műveltségi vetélkedője. A játéknak külhonban is népes szurkolótábora van, s a jelentkezők között is sokan érkeznek a határokon túlról. Az augusztus 29-ei adás kihívó játékosa, Mészáros András, Pozsonyból utazik a stúdióba. A játékos kedvű felvidéki versenyző Csallóközcsütörtökből származik, számítástechnikai cégnél dolgozik, és emellett a helyi kulturális szervezetnél is tevékenykedik. Közgazdászként végzett, hat nyelven beszél. Hűséges típus, feleségével egy óvodába jártak és már akkor megfogalmazódott benne a házasodás ötlete. A kisdedóvói elképzelések négy hónapja váltak valósággá, András megnősült.

Egész életemet átszövi a tanulás – osztja meg a jelentkezés motivációját a nézőkkel András. – Második főiskolámat végzem, és szisztematikusan törekszem az általános műveltségem csiszolására. Szabadidőmben sokat olvasok, nagyon érdekel a művészet és a kultúra.

Minden bizonnyal András családja, barátai is ott izgulnak hétfőn érte a képernyő előtt, szükség is lesz rá, a fiatal házasnak jól jönne bármilyen nyeremény.

A műsor szervezői továbbra is számítanak a külhoni jelentkezőkre, korábban Zentán és Kolozsváron is tartottak castingot. Jó döntés volt, a jelentkezők száma meghaladta a százat.


Hasonló cikkek