Felvonulással folytatódott a kistérségi kiállítás

És gálaműsorral folytatódott szerda délután Kecskemét Főterén a XXIV. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás

A Hírös Hét Fesztivál keretében megrendezett térségi seregszemlén keddtől vasárnapig 14 település mutatkozik be. Szerda kiemelt vendége Ballószög és Tiszakécske volt. Somogyi Lajos ballószögi polgármester és Petrezselyem László tiszakécskei alpolgármester a helyi értékek mellett a turisztikai látványosságokra hívták fel a közönség figyelmét.

A köszöntők után indult a felvonulás a színpadig, melyben részt vettek a gálaműsor fellépői, a Ballószögi Kincsecskék, a Lajosmizsei Városi Kamarakórus, a Szentkirályi Tánccsoport és a Mayfly Zenekar.

Csütörtökön 16.30-kor Lajosmizse és Felsőlajos települések mutatkoznak be a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon. Pénteken 17 órakor Helvécia, Kerekegyháza és Bugacpusztaháza, szombaton 17 órakor Nyárlőrinc, Lakitelek, vasárnap 17 órakor pedig Tiszaalpár és Fülöpháza értékei ismerhetők meg közelebbről.

A főtéri faházaknál vasárnapig minden nap kiállításokkal, kulturális, hagyományőrző, kézműves programokkal, sok-sok helyi finomsággal, termékkóstolókkal várják a látogatókat – írja a BAON.hu

Révhegyi Andrea


Hasonló cikkek