Fenomenális a Star Wars 7 új előzetese

Itt van a Star Wars: Az ébredő Erő második előzetese, és azt hiszem kevés olyan ember van a Földön, akinek legkésőbb az utolsó snitt láttán ne dobbanjon egy óriásit a szíve. Ahogy azt kell, mesteri módon fokozza a tempót az előzetes. Sejtelmesen indul, egy csata roncsain pásztáz végig a kamera, aztán Luke Skywalker mesél a családjában áradó Erőről.

A felétől aztán minden olyan csodából kapunk egy aprócska részletet, amit az új Star Warstól várunk. Űrcsaták, villanó lézerkard, rohamosztagosok, sivatagi menekülés, az Erő használata, és persze szűk helyeken lavírozó Millennium Falcon. A két főszereplőt, Daisy Ridley-t és John Boyegát is végre együtt láthatjuk, a legvégén pedig robban a nosztalgiabomba.

Star Wars: Az ébredő Erő-ben ez eredeti trilógiában is játszó Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker mellett szerepel Oscar Isaac, Adam Driver, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Lupita Nyong’o és Max von Sydow. A Star Wars: Az ébredő Erő-t december 18-tól vetítik a mozik.

A legvégén robban a nosztalgiabomba – Star Wars: Az ébredő Erő

Forrás: Fórum Hungarymiddle4170A Star Wars 7 új előzetesében végre Han Solót is láthatjukhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150407-az-uj-star-wars-masodik-elozeteseben-han-solo-is-bekoszonhet-star-wars-az-ebredo-ero-john-boyega.htmlItt az új Star Wars-film magyar szinkronos előzetesehttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20141201-magyar-nyelvu-star-wars-elozetes-az-ebredo-ero-j-j-abrams-john-boyega-daisy-ridley-andy.htmlItt az új Star Wars-film első előzetesehttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20141128-itt-az-uj-star-wars-film-elso-elozetese-star-wars-az-ebredo-ero-j-j-abrams-harrison-ford.html

 


Hasonló cikkek