Edda, Szandi, ByeAlex és nagy eső volt a felvidéki fesztivál programján

Még a Mátyusföldre lezúduló hirtelen jött zivatar sem tudta elmosni a hetedik Révfeszt fesztivál programját a Felvidéken, melyet a királyrévi futballpályán tartottak meg.

A nagyfesztivál színpadán Szandi, az Edda, valamint ByeAlex és a Slepp vetette bele magát az éjszakába.

Közel kétezren érkeztek a Felvidék egyik legnagyobb popfesztiváljára.

Az estet megnyitó Szandi koncert első felében hatalmas zivatar zúdult Királyrévre, eláztatva az éppen gyülekező közönséget és a hangtechnikát. Szerencsére Szandi állta a sarat, illetve az esőt, és a gondok közepette sem esett ki a profi fellépő szerepéből, a közönség nem csalódott, az énekesnő élőben énekeltette meg a közönségét mindannyiszor, mikor elment a hang a mikrofonjából.

Az Edda Művek, valamint az őket követő ByeAlex és a Slepp nagykoncertek már zavartalanul folytak le.

Agócs Gergely, Királyrév polgármestere, a fesztivált főszervező Forzare polgári társulás vezetője elárulta, rettenetesen megijedt, mikor a hatalmas eső elkezdett bezúdulni a színpadra, ezzel veszélybe sodorva az előkészített hangtechnika elemeit. Utoljára az első Révfesztet mosta el ennyire az eső, így most kicsit nosztalgiáztak – jegyzi meg a polgármester, a nyári zivatar után kicsit megnyugodva.

A két régiót összekötő főszervező, Agócs Gergely és Cziprusz Zoltán jó baráti kapcsolatot ápol. Örülnek annak, hogy két ilyen színes, saját kultúrjegyekben gazdag régió tud összefogni nagyfesztivál szervezésben. Két nap alatt összesen 3500 látogató jött fesztiválozni egy közel ezer lakosú faluba. Ismét egy fergeteges Révfesztet tudhatunk magunk mögött” – jegyzi meg a polgármester, aki elárulta, a kétnapos (Révfeszt Junior, Révfeszt) rendezvényre pályáztak, illetve a kiadások egy részét a belépőjegyek bevételéből állják, nem az önkormányzati költségvetést terhelik a költségek. Míg a Révfeszt Junioron a családok és a gyerekek számára teljesen ingyenes a belépés, a „nagy” Révfeszt, a felnőtt koncertekkel már belépőjegyes alapon működik.

Pataky Attila elárulta, ő imádkozott egy kis esőért, pont annyi kellett a boldogsághoz, amennyi elveri a port.

Forrás: ujszo.com

Fotó: Szomolai Andrea
Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek