Fiatal zenészek jelentkezését várja a kecskeméti egyesület

Az Európa Jövője Egyesület 2021 áprilisában elindítja három ország részvételével a TREMOLO nevű projektjét, ehhez keresnek most résztvevőket.

A TREMOLO projekt a Kreatív Európa program támogatásával valósul meg, szicíliai és szerbiai partnerek részvételével. A projektben olyan fiatal zenészeket keres az Európa Jövője Egyesület, akik szívesen részt vesznek egy együttműködési projektben. A TREMOLO lehetőséget kínál magyarországi, szerbiai valamint szicíliai feltörekvő tradicionális/folk-fusion és világzenével foglalkozó 18-35 év közötti fiatal zenészek és zenekarok számára. A projekt célja, hogy elősegítse a fiatal zenészek mobilitását Európa-szerte.

A kiválasztott, tehetséges fiatal zenészeket/énekeseket/dalszerzőket vagy zenekarokat mentorok segítik és koncertlehetőséget kapnak világzenei fesztiválokon Magyarországon, Szerbiában és Olaszországban. Olyan fiatalok jelentkezését várja az Európa Jövője Egyesület, akik hazájuk zenei hagyományait jó tudással mutatják be és örömüket lelik abban, ha helyi tradicionális zenéjüket kreatív, kortárs megközelítéssel dolgozzák fel.

A felhívásról részleteket a www.tremoloproject.eu oldalon, és a www.facebook.com/TremoloProject Facebook oldalon találnak – írja a BAON.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | PannonHírnök


Hasonló cikkek