Fizetés nélkül próbált távozni

A balatonfüredi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 43 éves dunaújvárosi nőt, aki Balatonfüred egyik szállodájában két napot is eltöltött úgy, hogy nem rendezte számláját.

Az eljárás adatai szerint a nő az interneten keresztül foglalt magának szállást két alkalomra egy cég nevében a balatonfüredi hotelbe úgy, hogy a számlát egy összegben kéri és később átutalással rendezi. A dunaújvárosi lakos a szállást és az éttermi szolgáltatásokat is igénybe vette 2019. február 16-án egyedül, majd február 23-án másodmagával.

Amikor 2019. február 24-én a recepciótól távozni akart zavartan viselkedett, s mivel átutalásos számlát kért, így a recepció vezetője gyanút fogott, hogy csalás történt és értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a nőt igazoltatták és előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte tettét.

A gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – kisebb kárt okozó csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

Forrás: police.hu


Hasonló cikkek