Fokozott katonai jelenlét várható Debrecenben

Fokozott katonai jelenlét várható február 2-án, csütörtökön 8 és 10 óra között, Debrecenben, a Kossuth Laktanya és a Domokos Márton út között. Az MH Bornemissza Gergely 2. Felderítőezred katonái menetgyakorlatot teljesítenek, éles feladatot nem hajtanak végre.

 

 

A felderítőezred honvédei a kiképzési előírásoknak megfelelően kötelékben, egyenruhában, lőfegyverrel teljesítik a távot az alábbi útvonalon: Kossuth Laktanya – Szabó Lőrinc utca – Bay Zoltán utca – Bán Imre utca – Akadémia utca – Tócó-patak menti járda – Vezér utca – Domokos Márton út, és az ezt követő földutakon.

Az érintett útvonalon útlezárásra nem kerül sor, így a járművezetőknek nem szükséges áttervezni a megszokott útvonalakat, mindazonáltal rövid várakozási időre lehet számítani az útvonal egyes pontjain. A menetgyakorlat során a katonák törekednek arra, hogy az állampolgárok közlekedését a lehető legkisebb mértékben zavarják.

Forrás: honvedelem.hu

Nyitókép: Az MH Bornemissza Gergely 2. Felderítőezred Facebook-oldala

 

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Hasonló cikkek