Folyamatosak az útjavítások Makón

A településen rendszeresek a kátyúfeltöltések, útjavítások, ezek a közlekedés biztonságát szolgálják. Sokszor lakosok jelzik a javítandó szakaszokat

Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy bevonják a lakosságot az utak állapotának feltárásába, figyelésébe. Hiszen így még inkább összetartó közösséggé kovácsolódnak. Ezért kifejezetten kérik is a makóiakat, hogy jelezzék, ha hibát látnak. A témáról Mágori András városüzemeltetési tanácsnok tájékoztatta a radio7. hu-t.:

Több esetben is előfordult, hogy lakossági bejelentést alapján javították ki az utakat vagy oldottak meg közlekedési gondokat. Mára a teljes úthálózatot felmérték, és folyamatosan javítják.

Makó közlekedési infrastruktúrájának helyzetéről lapunk is beszámolt már. Olvasóinkkal így tudattuk, hogy hamarosan elkezdődik a körforgalom megépítése is. Most pedig arról értesültünk, hogy 46,5 milliót fordíthatnak útjavításra, melyet többek között Lázár János közbenjárásának is köszönhet az önkormányzat. Hamarosan pedig újabb külterületi utak is megújulhatnak.

Farkas Cs. Tekla

Ha tetszett a tudósítás, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek