Folytatják a 44-es számú főút felújítását

Folytatódik a 44-es számú főút újra aszfaltozása Bács-Kiskun megyében. Az útszakaszon nagyobb torlódásokra kell számítani, így mindenképpen fontos az útszakaszról tájékozódni indulás előtt.

Mint ahogy portálunkon előzőekben is beszámoltunk

2022. június 20-tól ismét torlódásokra kell számítani mivel a “Repülős” körforgalom illetve a Fekete Gólya étterem szakaszát újítják egészen július 31-ig. A munkálatokat 500 méteres szakaszokban végzik, félpályás útzár  mellett. A forgalmat jelzőőrök irányítják és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint a munkálatokat a reggeli csúcsforgalom ( 8:00 után) fogják megkezdeni.

Az esetleges torlódásokért a NIF elnézést kér, és kéri az autósok türelmét. A jelenlegi hőségben senkinek sem jó akár ott ülni a forró autóban, de legyenek tekintettel azokra a munkásokra is akik ebben a hőségben kénytelenek végezni a felújítási munkálatokat.

Az 44-es főút Bács-Kiskun megyei szakaszát 2020-ban kezdték el felújítani amelyben egy több mint 20km-es szakaszon sikerült az utat lemarni illetve újraaszfaltozni. Lakitelek környékén több új körforgalom is kiépítésre került a könnyebb közlekedés érdekében.

Meg kell azt is említeni, hogy az idei évben megyénkben több helyen is megkezdték az útburkolatok cseréjét illetve javítását. Ezek a munkálatok ugyan valóban torlódásokkal járnak, viszont a megromlott utakat fel kellett már újítani. Kérjük önöket, a forróságra való tekintettel a kialakult torlódásokban legyen önöknél kellő folyadék mennyiség!

Vezessünk óvatosan, mindenkit hazavárnak!

forrás: hiros.hu

Prokop S. Krisztina

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek