Fotópályázatot hirdetnek Kecskeméten a Kultúra Napjára

Január 22-én fontos dolgok derülnek ki.

A kecskeméti Hírös Agóra Ifjusági Otthon a 2021-es évet egy fotópályázattal indítja a Magyar Kultúra Napja alkalmából. A kultúra otthonai fotós szemmel című pályázat lehetőséget nyújt a diákoknak, hogy bemutassák kreativitásukat, tehetségüket. Még nem késő jelentkezni, a fotókat január 15-ig fogadják.

A szervezők olyan képeket várnak, amelyek kecskeméti kulturális intézmények, színházak, múzeumok, gyűjtemények, könyvtárak, művészeti alkotó műhelyek épületeit sajátos hangulatú, egyéni látásmódot tükröző, kültéri fotókon mutatják meg. Fontos, hogy a képek most készüljenek a járványhelyzet idején, és saját képek legyenek. A fotográfiai eljárás azonban szabadon választható.

A szervezők arra biztatják a fiatalokat, hogy keressenek olyan apró részletet, amit a járókelők lehet, hogy észre sem vesznek, fotózzank olyan különleges szemszögből, ami másnak eszébe sem jutna.

A fotókat két kategóriában – 7-9. és 10-12. osztályosok – értékelik. Nevezési díj: nincs Egy pályázó max. két darab képpel jelentkezhet. A nevezési határidő 2021. január 15., a fotókat az alábbi email címre kell küldeni: ilona.csizmadia@hirosagora.hu.

A pályázat együttműködő partnere a Magyar Irodalomtörténeti Társaság helyi csoportja.

Révhegyi Andrea

Forrás: baon.hu

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök


Hasonló cikkek