Galántán dolgozik Szlovákia 2018-as legjobb orvosa

A legjobb orvosnő címmel tüntették ki a Svet zdravia (Egészség világa) társaság által üzemeltetett galántai kórház aneszteziológiai osztályának főorvosát. Dagmar Bodáková harmincéves szakmai tapasztalattal rendelkezik, vezetése alatt az aneszteziológiai és intenzív osztály rohamos fejlődésen ment keresztül.

A Svet Zdravia csoport és a ProCare poliklinika hálózat komissziójának nehéz dolga volt a díjazottak kiválasztásakor, hiszen sok kimagasló és kitűnő teljesítményt elérő szakmabeli és intézmény közül kellett választani. Orvosaiknak és az egészségügyi ellátást biztosító nővéreknek is sokszor mostoha körülmények között kell dolgozniuk, de mindig igyekeznek kiválóan gyógyítani és megfelelően kommunikálni.

Dagmar Bodáková a díjátadón elmondta, a kitüntetést csapatmunka eredményének tartja, a díjat egyaránt megérdemlik az osztály dolgozói is. A doktornő sok új módszert és modern eljárást vezetett be a galántai aneszteziológián és jelenleg is több projekt eredményét próbálja beépíteni a gyakorlatba. „Az elmúlt évben nagy gondot okozott az osztályon a munkaerőhiány, de a dolgozók összefogtak és igazi csapattá kovácsolódtunk. Azok a helyzetek visznek minket előre, amikor olyan páciensek térnek vissza hozzánk életerősen, akiknek az életéért megküzdöttünk.“ – mondta el a főorvos.

A legjobb kórház díját a rimaszombati kórház nyerte el, míg a legsikeresebb poliklinika a pozsonyi ProCare Central Poliklinika lett.

Fotó: Svet zdravia

Forrás: ma7.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek