Hatalmas robbanás rázta meg Szakolca városközpontjáthát

Csütörtökön kora délután Szakolca (Skalica/járási székhely) központjában két propán-bután gázpalack robbant fel egy furgonban, amelynek platóján egy gyorsbüfé volt kialakítva. A robbanás során két személy megsérült.

Két propán-bután gázpalack robbanása okozott tüzet Szakolcán egy teherautóra szerelt gyorsbüfében. A holicsi tűzoltók két további, fel nem robbant gázpalackot találtak az autóban, amelyet biztonságos távolságra szállítottak a kocsitól. A robbanás következtében megrongálódtak a környező épületek, és kigyulladt egy közelben lévő személygépkocsi. A mentők két sérült személyt szállítottak kórházba.

Egy járókelő is megsérült a balesetben. A robbanás nyomáshullám a közeli létesítményeket és autókat is megrongálta – – közölte a nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság a Facebookon.

A rendőrség lezárta a helyszínt és vizsgálják a rendkívüli helyzet okait és körülményeit. A helyszínre küldtek egy speciális csapatot is, amelynek tagjai készen állnak az érintett áldozatok poszttraumás tüneteinek kezelésére.

Forrás: bumm.sk, tasr

Fotó: A nyitókép rendőrségi felvétel

Kövessen minket a Facebookon is!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek