Gigaünnepséget tervez a kormány augusztus 20.-ra

Minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozat lesz idén augusztus 20. alkalmából – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Facebook-oldalán

„Készen állunk arra, hogy egy minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük idén Szent István napját” – tudatta Kovács Zoltán. „Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg” – fogalmazott.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarország – Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően – legyőzte a koronavírus-járvány harmadik hullámát. Ez egyet jelent a régi, megszokott élet fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával – tette hozzá.

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset Kovács Zoltán vezeti. A testület a korábbi gyakorlathoz hasonlóan megkezdte az augusztus 20-ai Szent István-nap biztonságos megrendezésének előkészítését – derült ki a bejegyzésből.

Hazai Tükör | PannonHírnök

Facebook 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek